Pesavento - Cégtörténet

Az ötletgazdagság és a jövő szellemében a Pesavento egy új irányt ad a luxusnak, ami az ékszerek eddigi határain túlnyúlva ötvöz finom anyagokat, aranyat, ezüstöt és drágaköveket eredeti formákban és extravagáns darabokban.
A Pesavento ékszeretit erős, vibráló és ösztönös bájjal alkotja meg. A költői darabok mindenkit első látásra elvarázsolnak és elcsábítanak.
1992 óta a Pesavento szilárdan áll a magas minőségű anyagok megmunkálásában résztvevők listáján, olaszos stílusa pedig összetéveszthetetlen azok számára, akik képesek szépséget látni a formában, és értéket a részletekben.
Chiara Carli és Marino Pesavento a brand lelkei, két pólusa annak az egyetlen szenvedélyes látásmódnak, amely végigkísérte az ékszerkultúra fejlődését a mai napig.
Minden egyes Pesavento ékszer Olaszországban készül, és egy olyan kutatás gyümölcse, amely az olasz ötvösmesterek klasszikus, hagyományokkal teli munkáját kombinálja stílusos, innovatív technikai bravúrokkal.

 -

 -

Tetejére

Cím:

1052 Budapest Párizsi utca 3.


Nyitvatartás:

Hétfő-szombat: 10 - 18


Telefonszám:

+3613182156


E-mail:

office@barakadiamond.hu


Kövess minket!


Facebook

Instagram


Kérjük, adja meg adatait, amin fel tudjuk venni a kapcsolatot Önnel.


Érdeklődés termékekről


Ezen menüpont segítségével tud bővebb információt kérni az általunk forgalmazott márkák termékeiről. A termékek böngészése során a képek jobb felső sarkában található információs ikonra ( ) kattintva a terméket a gyűjtőbe helyezheti (maximum 10 terméket), majd a gyűjtőben akár egyszerre több termékről is igényelhet információt.

A gyűjtőben még nem szerepelnek termékek.
Az összegyűjtött termékek listája: